Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

22-01-2019: Nye enheder hos Naturstyrelsen og tolkning af jagtprøven


Både Miljø- og Naturstyrelsen er begyndt året med nye tiltag

22-01-2019: Undersøgelse af fremtidens jagttegnsundervisning


Danmarks Jægerforbund og SEGES søger jagttegnskursuslærere til undersøgelse af de nye undervisningsmuligheder for Jagttegn.

22-01-2019: Nyt tryk af bogen Jagttegn


Samme indhold, samme høje jagtfaglige niveau og samme høje vision for jagtens sag

22-01-2019: Klar til jagttegnsundervisningen 2019 – Quiz & Byt er opdateret


At undervise i jagttegn kræver meget af jagttegnskursuslæreren da lovgivning og vejledninger konstant ændrer sig. Materialerne til Jagttegn er opdateret og klar til sæsonen.

22-01-2019: SEGES Forlag klar med spritny netbutik


SEGES indleder det nye år med lanceringen af en ny netbutik, som vil gøre bestillingen af materialer til jagttegnsundervisningen mere smidig.

21-01-2019: Se datoerne for trofæopmåling i foråret 2019


I foråret 2019 tager trofæopmålingen - traditionen tro - på turné. Du kan også indsende dit trofæ til opmåling. Læs mere her.

20-01-2019: Alkoholpolitik

For Fredericia & Omegns Jagtforenings skydebane på fælleden gældende fra januar 2019.

I henhold til kontrakt og aftale med Lokalstøttecenter Sydjylland og Fyn, som står som udlejer af arealet, hvorpå Flugtskydebanen under Fredericia & Omegns Jagtforening ligger, gælder følgende alkoholpolitik for området.

Pkt. 1. Der ikke må indtages nogen form for øl eller alkohol, før eller mens man anvender skydevåben. Det vil sige, at man ikke må gå ud og skyde, holde en pause, hvor man drikker en øl, og derefter går ud og skyder igen.
Pkt. 2. Den købte øl, må kun nydes i klubhuset, eller på den overdækkede terrasse.
Pkt. 3. Der må ikke udskænkes eller nydes stærk spiritus på det lejede areal.
Pkt. 4. Det er op til den ansvarshavende skydeleder på dagen, at disse regler bliver overholdt, og konsekvensen for at overtræde reglerne, vil blive en bortvisning fra skydebanen.

Bestyrelsen skal lige gøre opmærksom på, at alt kørsel på fælleden sker i henhold til færdselslovens § 53, omhandlende spirituskørsel. Og at det er på eget ansvar at dette overholdes, men husk, at i repræsenterer Fredericia & Omegns Jagtforening, hver gang i færdes på Fælleden til og fra skydebanen.

Bestyrelsen for Fredericia & Omegns Jagtforening Fredericia d. 06-01-2019.

18-01-2019: Nu er det tid til at indsende tænder fra kronhjorte


Det er tid til at få hænderne op af lommen og tænderne fra sæsonens nedlagte kronhjorte sendt ind til Danmarks Jægerforbund. Deadline er 8. februar, hvis du vil kende alderen på din hjort.