Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Nyhedsbrev nr. 2.

Fredericia & Omegns Jagtforening den 14. marts 2020

NYHEDSBREV NR. 2.

I forbindelse med den usikkerhed Corona- virus har bragt hele landet i, har Fredericia & Omegns Jagtforening valgt at aflyse den annoncerede og varslet ordinære generalforsamling den 18. marts,  der skulle havde været afholdt i Nordbo Huset, Fredericia.

Da vi stadig  kun har halvdelen af vores medlemmer på mailliste har vi valgt også at udsende en pressemeddelelse  hvor vi også opfordre  alle vores medlemmer til, at holde sig orienteret på foreningens hjemmeside: fa-jagt.dk hvor vi løbende vil opdatere med aflysninger af foreningens aktiviteter.

Hertil kan vi også oplyse, at Flugtskydningsbanen også aflyser alle aktiviteter på lørdag.

Vi forventer at kunne afholde kursus i ”Vildtsygdomme og Hygiejne” den 14. april som annonceret. Der er endnu få pladser fri, så har du eller en kammerat lyst til at deltage, så gå ind på foreningens hjemmeside eller Danmarks Jægerforbunds hjemmeside og tilmeld dig eller og husk at oplyse din Mailadresse, så du kan få optagelse bekræftet.

Når vi finder det for forsvarligt igen at afvikle de nu aflyste aktiviteter, vil de blive meddelt på nyhedsbrev og annonceret på hjemmesiden.

Derfor må vi igen opfordre til, at kender du medlemmer af Fredericia & Omegns Jagtforening så spørg om de har oplyst deres mailadresse ellers, at de får det gjort således at vi kan komme ud til alle medlemmer på denne vis.

 

Yderlige informationer – kontakt formand Jens-Christian Jensen Tlf. 3048 2484