Åbningsskydning 2023

13. mar. 2023 -- Tilføjet af : webmaster

ÅBNINGSSKYDNING 1-4-2023

Fredericia og omegns jagtforening afholder igen i år åbningsskydning for at markere sæsonstarten for 2023. Åbningsskydningen finder sted på vores flugtskydebane på Fælleden i Fredericia lørdag den 1-4-2023 i tidsrummet kl. 10:00 – 14:00 (salg af skydekort stopper kl. 13:30)

Der skydes til 40 duer med 3 dubleer i hver retning på jagtbanen og der skydes til 25 duer på Trapbanen.

Der er lukket skydning (for foreningens medlemmer) og åben skydning (for alle med jagttegn) Man skyder i de rækker man er rangeret i på jagtbanen – A/B række, Mesterrække og Veteranrække. Der er ikke inddelt rækker i trapskydning. Man kan skyde én gang i den lukkede skydning, både på jagtbanen og på trapbanen, men der kan skydes flere gange i den åbne skydning.

Skydning på jagtbanen koster kr. 75,- og skydning på trapbanen koster kr. 50,- Betaling og udlevering af skydekort foregår i klubhuset. Man starter med bagduer og så venstreduer, derefter højreduer og til sidst spidsduer på jagtbanen.

Flugtskydebane oversig FA-jagt.dk.jpg

 

Skydeudvalget har gjort lidt mere end sædvanligt for at få et godt arrangement op at stå, da der i år også er nogle sponsorgaver at vinde. Sponsorgaverne bliver uddelt ved lodtrækning blandt deltagerne i lukket skydning, altså kun for foreningens medlemmer.

Der vil udelukkende være præmier i form af gavekort i både åben og lukket skydning, da interessen for pokaler er dalet.

Vi har desværre erfaret at præmier ikke bliver afhentet, så derfor: Hvis man har vundet en skydning/præmie og ikke er tilstede ved præmieoverrækkelsen, bortfalder retten til præmien! Præmien går dermed videre til næste M/K i rækken!

Første almindelige træningsskydning starter tirsdag den 4-4-2023 kl. 18:00 – 20:30. Herefter skydes der hver tirsdag og torsdag i samme tidsrum – dog er der lukket på helligdage.

VEL MØDT.

 

/Skydeudvalget.

Rute vejledning flugtskydebane.jpg

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/