Jagt forbi Svenne

27. feb. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Det var med stor sorg, at jeg mandag formiddag modtog beskeden, at Sven Aage Hedegaard for de fleste kendt som Svenne, var afgået ved døden i sit hjem på Mønstedvænget. Det bliver svært for alle os som var så heldige at kende Svenne, men allermest svært vil det være for Svennes familie, så derfor vores dybeste medfølelse til dem.

Svenne var kendt i jægerkredse langt omkring, for havde man først oplevet hans altid gode humør, og gode historier, for ikke at glemme hans fantastiske evne til at få ethvert selskab op på dupperne med en eller helst flere sange, ja så vidste man hvem Svenne var. Og vi er mange som vil savne Svennes version af Fillisternes sang.

Det er et yderst vellidt medlem af Fredericia & Omegns Jagtforening, som vi ikke mere skal være sammen med, og det er lige meget om vi nævner skydebanen, hundetræning, foreningsarbejde eller jagthorn, så har Svenne sat sit præg på det hele, og altid ydet en kæmpe indsats for foreningen.

Så fra Fredericia & Omegns Jagtforening, skal Svenne have en kæmpe tak for sin indsats i mange år, og fra mig et Halali, og sørgmodigt farvel.

Ære være Svennes minde.

Formand og ven.

Jens-Christian Jensen.

Fredericia og Omegns Jagtforening

Seneste nyheder

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/