Mindeord -Flemming Sørensen

15. dec. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Mindeord.

Det var med stor sorg, at jeg torsdag morgen, modtog beskeden om, at vi havde mistet vores mentor, nære ven, og dygtige jagthorns underviser, Flemming Sørensen, han måtte til sidst give op for den sygdom som han desværre havde kæmpet med et stykke tid.

Flemming vil altid blive husket for hans altid positive tilgang til alt det han beskæftigede sig med, og især til det, at forsøge at få os jagthornsblæsere til at yde vores bedste, og lige meget hvor falsk vi end måtte spille, ja så var Flemmings kommentar, det lød jo rigtig godt, vi prøver lige igen.

Flemming havde været tilknyttet Fredericia & Omegns Jagtforening som jagthorns underviser i mere end 30 år, og her har han trofast delt ud af hans utrolige viden om hornblæsning, og vi er mange som kan takke ham, for uden hans tålmodighed og udholdenhed i at undervise os mere eller mindre musikbegavede talenter, så var vi ikke nået dertil, hvor vi er i dag, som jagthornsblæsere.

Du vil blive savnet Flemming, og vores tanker går selvfølgelig også til din hustru Birthe samt børn og børnebørn, du gik jo ikke selv på jagt, men her fra mig og Fredericia & Omegns Jagtforening, skal lyde et velfortjent Hallali og Jagt forbi.

Ære være Flemmings minde.

Din nære ven, og håbløse elev

Formand Jens-Chr.

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/