Retningslinjer på FOJ Skydebane

11. dec. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Retningslinjer på FOJ Skydebane.

Vi følger naturligvis alle retningslinjer givet fra regering, sundhedsmyndigheder, Danmarks Jægerforbund og Dansk Skytteunion. Vær opmærksom på at retningslinerene kan ændre sig fremadrettet og vi vil handle derefter. Uanset hvad der står på denne side vil det altid være myndighedernes regler der gælder.

1. Du skal følge de retningslinjer som er beskrevet herunder.

2. Når du ankommer til Skydebanen SKAL du parkere med min. 2 meter fra den bil du holder ved siden af ! Er der ikke plads SKAL du forlade P pladsen/ skydebanen og evt. komme tilbage senere.

3. Du skal medbringe dit våben, foderal/kuffert, patrontaske og andet udstyr som du skal bruge under skydningen. Det må IKKE efterlades ved klubhuset.

4. Du kan købe duer, patroner i klubhuset. Der kan ikke købes mad på banen. Der er håndsprit på hele anlægget.

5. Der skal bæres mundbind i og omkring Klubhuset. Der vil gælde samme undtagelser for brug af mundbind som i kollektiv transport (børn m. fl.). Kravet vil gælde ved ankomst til klubhuset.

6. Når du går til skydepladserne SKAL du følge de anviste markeringer. DVS. når du går ned af vejen holder du til venstre. Når du går tilbage mod klubhuset går du i modsatte side. Hold afstand. Min. 2 meter når i går forbi hinanden.

7. Det er tilladt at være op til 10 pers. i en gruppe. En “gruppe” kan være fra 1 – 10 pers. Skytter skal straks ved ankomst til skydebanen placere sig i den gruppe, som de deltager i under aktiviteten. Grupperne må ikke flettes og deltagere må ikke skifte mellem forskellige grupper under aktiviteten og ophold i klubhuset, undtaget er skydeleder, banehjælpere og andre der ikke har direkte kontakt med en gruppe. På skydepladserne må der kun opholde sig Max være 6 personer. Såfremt der er 10 personer i en gruppe skal resten vente. Du skal holde min. 2 meters afstand til andre grupper og med min. 2 meters afstand til vejen, således at andre grupper, der går på vejen, kan komme forbi dig i sikker afstand.

8. Inden Du benytter Lerdueudløsere /  trykker SKAL du Spritte Hænderne. Hold afstand til hinanden.

9. Med hensyn til instruktion af skytter. Vi må gerne instruere skytter der har tilladelse til at bære hagelvåben. Instruktionen skal så vidt muligt foregå med 1 meters afstand, men det er tilladt i korte perioder at komme tættere på.

10. Der er håndsprit ved alle skydepladser, samt i og klubhuset. BRUG DET.

Vi håber på forståelse af disse tiltag som er lavet for at passe godt på dig og på os. Såfremt at myndighederne/skydelederen/formanden finder det uansvarligt hvad der sker på banen vil der øjeblikkeligt blive lukket ned for alt aktivitet. Disse retningslinjer vil løbene blive justeret alt efter hvad myndighederne anbefaler. Hold dig orienteret her på siden hver gang du vil på skydebanen. PAS PÅ DIG SELV OG ANDRE.

Skydeudvalget December 2020

 

 

 

 

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/