Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

02-04-2020: Nyt magasin for nyjægere er udkommet


Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2020. Det kan også læses online.

01-04-2020: Naturfreak for børn og børnefamilier, afsnit 8


I denne coronatid vil naturfreaken Christian give tre ugentlige bud på aktiviteter for børnene. Følg med og deltag i konkurrencerne.

01-04-2020: Spørgsmål og svar om jagtprøven


Mange aspiranter og jagttegnskursuslærere brænder i øjeblikket for at få svar på en række spørgsmål om forårets jagtprøver. Miljøstyrelsen og Danmarks Jægerforbund har i samarbejde samlet en FAQ-liste med spørgsmål og svar.

24-03-2020: Udsættelse af Kursus i vildtsygdomme og hygiejne. (14.april 2020)

Den 20.marts er truffet beslutning i DJ og Fødevarestyrelsen om, at alle kurser til om med 20. april er aflyste og her under kommer vores kursus i Vildtsygdomme og hygiejne med. Jeg har bedt om, at der gerne skulle oprettes et nyt kursus så hurtigt som muligt, og det har de bekræftet.

Dem der er tilmeldte p.t. må gerne meddele på mail : jojujagt@gmail.com deres kontonummer, således at indbetalte beløb kan retuneres.Er der nogen der ønsker at blive på listen at afvente nyt kursus, at det også meddeles på mail.

17-03-2020: Nyhedsbrev nr. 2.

NYHEDSBREV NR. 2.

I forbindelse med den usikkerhed Corona- virus har bragt hele landet i, har Fredericia & Omegns Jagtforening valgt at aflyse den annoncerede og varslet ordinære generalforsamling den 18. marts, der skulle havde været afholdt i Nordbo Huset, Fredericia.

Da vi stadig kun har halvdelen af vores medlemmer på mailliste har vi valgt også at udsende en pressemeddelelse hvor vi også opfordre alle vores medlemmer til, at holde sig orienteret på foreningens hjemmeside: fa-jagt.dk hvor vi løbende vil opdatere med aflysninger af foreningens aktiviteter.

Hertil kan vi også oplyse, at Flugtskydningsbanen også aflyser alle aktiviteter på lørdag.

Vi forventer at kunne afholde kursus i ”Vildtsygdomme og Hygiejne” den 14. april som annonceret. Der er endnu få pladser fri, så har du eller en kammerat lyst til at deltage, så gå ind på foreningens hjemmeside eller Danmarks Jægerforbunds hjemmeside og tilmeld dig eller og husk at oplyse din Mailadresse, så du kan få optagelse bekræftet.

Når vi finder det for forsvarligt igen at afvikle de nu aflyste aktiviteter, vil de blive meddelt på nyhedsbrev og annonceret på hjemmesiden.

Derfor må vi igen opfordre til, at kender du medlemmer af Fredericia & Omegns Jagtforening så spørg om de har oplyst deres mailadresse ellers, at de får det gjort således at vi kan komme ud til alle medlemmer på denne vis.

27-02-2020: Jagt forbi - Svenne

Jagt forbi - Svenne.

25-02-2020: Kursus i vildtsygdomme og hygiejne. (14.april 2020)

Kursus i vildtsygdomme og hygiejne.

23-02-2020: Ordinær generalforsamling 18.marts 2020 kl.19.00

Ordinær generalforsamling, dagsorden samt nærmere angående tilmelding til spisning kommer til januar i Jæger.

Sted: Nordbo Huset